Meteorologie, optica en precisie
Verzenden naar:
Verzenden naar:

Refractometer

Geen resultaten gevonden

Refractometer

Een refractometer is het instrument waarmee de brekingsindex van een materiaal of een object kan worden gemeten om de zuiverheid en samenstelling te bepalen en te bepalen.

Het is een ideaal apparaat om de suikerconcentratie in fruit, wijn of voedsel in het algemeen te meten. Daarom wordt het veel gebruikt in de voedingsindustrie maar ook in de huiselijke omgeving voor de productie van kleinschalige huisgemaakte dranken, zoals bier, likeuren en siropen.

Hier stellen we onze refractometers bloot zodat u het meeste uit uw gewassen en voedsel kunt halen:

Meningen van onze klanten

Ontvang ons nieuws

Zie de details + -
Door deze optie aan te vinken, sturen we u de beste aanbiedingen en exclusieve promoties en kortingen naar uw e-mailadres. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

Stel uw cookievoorkeuren in

We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om u een gepersonaliseerde, veilige en betrouwbare ervaring te bieden en om de prestaties van de pagina te kunnen meten om onze diensten voortdurend te kunnen verbeteren. Voor meer informatie of om uw cookievoorkeuren op elk gewenst moment te wijzigen, kunt u de Cookiesbeleid-pagina raadplegen
Uitgaan