Digitale thermometer bestaande uit een centrale eenheid en een afstandssensor met een roestvrijstalen sonde.
Het dient om de optimale temperatuur te regelen bij de bereiding van vlees en gebraad. De sensor wordt aan de buitenkant van de oven geplaatst en de sonde met een kabel erin. De sonde moet het voedsel dat we koken prikken, of het nu rundvlees, kip, kalkoen, ham, varkensvlees, eend etc. is. De sensor verzendt de binnen- en buitentemperatuurwaarden opnieuw naar de centrale eenheid, zolang de afstand tussen de twee apparaten niet meer dan 40 m in het vrije veld bedraagt.
Evenzo kunt u een alarm configureren dat afgaat zodra het de temperatuur heeft bereikt die we hebben geprogrammeerd. We kunnen ook een aftelling instellen die piept zodra de tijd om is.
Ten slotte heeft het verschillende vleesprogramma's en verschillende soorten koken: meer gedaan, minder gedaan, to the point, weinig gedaan enz.
Technische kenmerken:
- Bereik: 0 + 300 ° C
- Gong, aftellen en stopwatch
- Alarm
- Maximale afstand tussen de centrale eenheid en de sensor: 40 meter
- Voeding: 2 1,5 V AAA-batterijen
- Afmetingen hoofdunit: 105 x 60 x 21 mm
- Afmetingen externe sensor: 85 x 65 x 23 mm